Profil

Q4A er en virksomhed der tilbyder coaching til firmaer og private.
Q4A ejes og drives af Agnete Gornitzka, uddannet og certificeret Life og Businesscoach hos Mindrunner og Manning Inspire, og stresscoach hos ThinkYellow.

Q4A  står for ”Questions for Answers”, og det er i al sin enkelhed essensen af begrebet coaching:  Hos en coach får du ikke svar på dine spørgsmål, men derimod får du de udfordrende spørgsmål, der sætter dig i stand til selv at finde svarene og derigennem, at tage ansvar og ejerskab for løsningerne.

Vores formål er at hjælpe mennesker og virksomheder til at finde ud af hvad de virkelig ønsker at opnå. Vi sætter fokus på hvad der står i vejen for at nå målet, og hvad der skal gøres ved det. Vi hjælper den enkelte til, at blive topmotiveret for at skabe forandring gennem handling, og vi laver en plan for hvad der helt specifikt og konkret skal til, for at drømmene bliver til virkelighed.

Q4A samarbejder med flere dygtige coaches, der typisk har erfaring indenfor personligt lederskab, lederudvikling, sparring, undervisning, individuel coaching og teamcoaching.

For at sikre en høj kvalitet af vores produkter er vi medlem af brancheorganisationen ICF, der står for International Coach Federation. Vi følger ICFs standarder og etiske kodeks, så du kan være helt sikker på høj faglig og etisk standard.